Gyémánt és arany kezelés

Bőrfiatalító arckezelés a Spandora Szépségközpontban

Miért csak a nők élvezhetnék az arcápolás élményét?!
 
A Spandoránál úgy gondoljuk, hogy a férfiak és nők számára egyaránt nélkülözhetetlen a minőségi én-idő eltöltése és a megfelelő bőrápolás gyakorlása.
 
 Várjuk férfi vendégeinket DeSheli (gyémánt, őssejt) és DeAura (arany) kezeléseinkre.
 
Spandora Esztétikai Központ

Kevesen vannak tisztában azzal, hogy a ráncok kialakulásának a mélyrétegi dehidratáció a fő oka, a megereszkedésnek pedig nem más, mint a kollagén és az elasztin termelődés folyamatos mérséklődése.

Ezek ellen a mélyrétegi hidratációval, és az egyre inkább fogyó anyagok pótlásával tehetünk, amit csakis  professzionális kozmetikai gépekkel vagyunk kepések elérni. Azonban nem elég a bőrt egy-egy kezelés alkalmával ápolni: a legjelentősebb változást egy mindennapi rutin bevezetése hozza.

A Spandoránál feladatunknak érezzük, hogy tudatosítsuk a férfiakban az otthoni arcápolás fontosságát.

Éppen ezért forgalmazunk egy professzionális minőségű otthon ápolási készletet, és egy nagy hatékonyságú készüléket, mely elengedhetetlen része a csomagnak.

Szépségközpontunkban kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy arcbőrének legmegfelelőbb készítményeket használja, így termékeinket vásárlás előtt ki tudja próbálni. Ezen túl, az otthoni ápolást lépésről lépésre bemutatjak egy arcápolási kezelés keretében, mely maximum 1,5 órát vesz igénybe. A kezelést az Ön arcán végezzük, így önmagán érezheti a változást és azonnal láthatja a különbséget. Kezelésünk 10 lépésből áll.

 45 000 Forint helyett 19 000 Forintért vehet részt prémium minőségű bőrfiatalító arckezelésünkön!

Az arckezelést a DeSheli és a DeAura  termékcsaládokkal végezzük. 

DeSheli Diamond Treasures

A Diamond Treasures kozmetikumok alapja az egyedülálló FYTOTIGH ™ hatóanyag komplexum. A termék argánfa, almafa, havasi rózsa és szőlőmag őssejteket tartalmazó Chondricare peptidből és a legtisztább gyémánt mikroporából álló biológiai koktél. A hatóanyag komplexum több éves kutatómunka eredménye.

A Desheli Diamond Treasures olyan professzionális kozmetikai termékcsalád, amely természetes és innovatív összetevőket tartalmaz és lehetővé teszi a professzionális otthoni bőrápolást. A termékek teljes mértékben alkalmazkodnak az arcbőr igényeihez, segítenek eltüntetni a környezeti hatások káros behatásait és megkötik a szabadgyököket. Eredmény: bőre ápolt, selymes tapintású, rugalmas és élettel teli lesz.

DeAura

A DeAura kozmetikai termékeket a legjobb természetes összetevők és a modern tudomány által a szépségápolás területén elért eredmények alapján hoztuk létre. Ezek a termékek lehetővé teszik a bőr öregedési folyamatának késleltetését és szépségének megőrzését. Összes készítményünk tartalmazza a NIAPETYGOLD™ összetevőt, melyet az E.L. Erman Cosmetic Manufacturing Ltd., Izrael legnagyobb üzemének laboratóriumában fejlesztették ki számos más ország kutatólaboratóriumának együttműködésével. A NIAPETYGOLD™ hatóanyag komplexumot bőrfiatalító szinergiahatást létrehozó összetevők alkotják: 24 karátos arany, B3 vitamin, hexapeptide-19, növényi kivonatok és Holt-tengeri ásványok.

A 24 karátos arany intenzív lifting hatást nyújt a bőrnek, és fokozza a készítmény többi összetevőjének a kedvező tulajdonságait. A B3 vitamin normalizálja a sejtek anyagcseréjét és elősegíti a hidratált bőrállapot elérését. A növényi kivonatok helyreállító, tonizáló és hidratáló hatást fejtenek ki.

A hosszantartó fiatalító hatás valósággá válik, változzon a DeAura termékeivel és élvezze a sima és gyönyörű bőrt!

MILYEN PROBLÉMÁKRA AJÁNLJUK?

 • megereszkedett bőr
 • mimikai ráncok
 • mély ráncok
 • fakó bőr

Eredmény

 • élettel teli bőr
 • fiatalabbnak tűnő arc
 • a ráncok elhalványulnak
 • feszesebb bőr

A Kezelésről

 • Időtartam: kb. 60 perc
 • A kezelés teljesen fájdalommentes

Hatóanyagok:

 • DeSheli: növényi őssejtek, gyémántpor
 • DeAura: 24 karátos arany, B3 vitamin, Holt-tengeri ásványok

Működési elv:  

 • Ultrahang és iontoforézis –  hatóanyagok mélyebbre jutása, bőr tisztítása
 • Fényterápiák – érfal erősítés, gyulladáscsökkentés
 • Eredmény: már az első alkalom után feszesebb, szebb bőr
Ár: 45 000 Fhelyett 

Most csak 19 000 Ft!

arcdiagnosztikai vizsgálat

Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Spandora Esztétikai Központ