Eye lifting - Szemkörnyékápolás

Ezalatt a kezelés sorozat alatt a szem alatti karikák, puffadások enyhülnek, a ráncok simulnak és egy sokkal szebb és fiatalosabb tekintetet tudunk elérni.
Szemkörnyéki ultrahanggal juttatunk be feszesitő, halványitó összetevőket, majd oxigén terápiával frissitjük mind a szemkörnyéket, mind az arc, a nyak, és a dekoltázs területét is.

Spandora Esztétikai Központ

Ultrahang

Az ultrahang bőrre gyakorolt jótékony hatásai vitathatatlanok a kozmetika világában. Az eljárás azért olyan hatékony, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is. Gyorsul az anyagcsere, ennélfogva nő a zsír- és méreganyag kiválasztás, jobb lesz a test vér- és nyirokkeringése, ezáltal mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénben dús vér.

Oxigénterápia

A rossz minőségű városi levegő, a dohányzás, illetve a csak nem egész napos zárt fűtött térben való tartózkodás is előidézhet oxigén hiányos állapotot a bőrben. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint amikor nem kapunk levegőt és fuldokolunk, de valójában a testben zajló anyagcsere folyamatokat és a bőrképet is negatív irányba befolyásolja, ha a sejtek kevesebb oxigénnel gazdálkodnak. Ha az anyagcsere működése nincs egyensúlyban a szervezetünk nem működik tökéletesen, amitől bőrünk állapota is rohamosan romlik.

Nagyjából 25 éves kor felett a bőr oxigénmegkötő képessége fokozatosan csökken, ami kedvezőtlenül hat a vérkeringésre, ezáltal lelassulnak a bőrszövet méregtelenítő és regeneráló folyamatai. A sejtosztódás is egyre lassabban megy végbe és meggyengül a bőr ellenálló képessége, ami teret enged az öregedési folyamatok felgyorsulásának. Az oxigénes arckezelés kozmetikai oxigéngenerátorral történik, mely azon kívül, hogy 99%-os tiszta oxigént termel, 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő vitaminokat és szérumokat képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Ez a kombinált kezelés az oxigén jótékony hatásait sejtmegújító hatóanyagokkal ötvözi. Az oxigén ugyanis növeli a sejtek tápanyagfelvevő képességét, így biztos, hogy nem vész kárba a sok bőrbe töltött antioxidáns. Az oxigéngenerátoros eljárást szalonunkban oxigénspray kezelésnek hívják. Ilyenkor egy speciális pisztollyal szérumokat fújnak a bőrre, az állandó nyomású tiszta oxigén pedig bedolgozza a mélyebb rétegekbe a kívánt hatóanyagokat.

Milyen problémákra Ajánljuk?

 • Táskás szem
 • Szarkalábak
 • Ráncos szemkörnyék
 • Sötét karikák a szemek alatt
 • Megereszkedett  bőr

Eredmény

 • A szem alatti táskák eltűnnek
 • A szarkalábak kisimulnak
 • A szemkörnyéki bőr feszesebbé válik
 • A szemek alatti sötét karikák eltűnnek
 • A tekintet üdébbé válik

A Kezelésről

 • Időtartam: 60 perc
 • Működési elv: szemkörnyéki ultrahang, oxigénterápia
 • Az eljárás teljesen fájdalommentes
 • Eredmény: már az első alkalom után
 • Ár: 43.750 Ft/alkalom

arcdiagnosztikai vizsgálat

Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Spandora Esztétikai Központ