Kezelő gépeink

Octoline

Ez a rendkívül sokoldalú arckezelő rendszer már önmagában is az arckezelési lehetőségek széles tárházát adja. Szinte minden vendégnél alkalmazható! Sokoldalúságával messze túlmutat a hagyományos kozmetikai kezelő berendezésekkel szemben támasztott igényeken. 8 kezelőfeje, 5 beépített technológiája valamint 13 előre beállított programja segítségével rendkívül széles körű szolgáltatást.

Spandora Esztétikai Központ

Oxy Jet

 • táplálás – a nagynyomású oxigén segítségével az általunk választott hatóanyagok, vitaminok sokkal gyorsabban és eredményesebben jutnak a bőr mélyebb rétegeibe
 • hámlasztás – gyengéden, de hatékonyan távolítja el a bőr felszínén található elhalt hámsejteket
 • hidratálás, oxigenizáció – a permet a bőr mély rétegeibe penetrálva belülről hidratája, tölti fel a szöveteket, a vitalizált sejtek kollagén és elasztin termelése megnő
 • mikro-cirkuláció serkentése – a kezelési területen megnövekedett mikrokeringés segítségével felgyorsulnak a bőr regenerációs folyamatai

Ultrahangos Peeling Spatula – hidroabrázió

Az ultrahang frekvencián rezgő speciális fém spatula hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. Az eredmény azonnal tapasztalható: tisztább és bársonyosabb bőr. Az eljárás minden bőrtípuson, még érzékeny bőrön is alkalmazható.

Ultrahang

Az Ultrahang kezelés gyors vibrációinak hatására hő képződik, ami gyengíti a sejtmembrán lipid kettősrétegének védekezési mechanizmusát kiszélesítve a sejtek közötti réseket. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok maximális mértékű felszívódását. Ezzel az eljárással, a nagyobb molekula-méretű hatóanyagok is átjuttathatók a sejtmembránon, valamint izomzat erősítő, feszesítő, és gyorsabb tápanyagellátást elősegítő hatásai is vannak.

 • ráncok, acne, rosacea, hegek kezelése
 • növeli a bőr rugalmasságát, javítja a bőrtónust
 • serkenti a kollagén és elasztin termelést
 • fokozza a mikrokeringést

Szemkörnyék kezelőfejének és a speciális beállításoknak köszönhetően, már nem kell kerülnünk az arc egyik legproblémásabb területét sem. Nyugodtan alkalmazhatjuk a szemkörnyéki érzékeny bőrön, sötét karikák, szarkalábak ellen.

Iontoforézis

Az iontoforézis egy non-invazív eljárás, amely nagy koncentrációban juttatja át a bőrön az elektromosan feltöltött anyagokat. Iontoforézissel az aktív hatóanyagok tízszer olyan gyorsan jutnak a bőrbe, mint a kézi bemasszírozás által. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozza. A bőrbe kerülő biológiailag aktív ionok aktiválják a sejt metabolizmust, ezáltal elősegítik a bőr megújulását.

Y-Lifting kezelőfej

Az Y-alakú lifting kezelőfej az izmokat stimulálja alacsony frekvenciás elektromos áram segítségével. Az arc izmaiban masszázs hatás jön létre az izmok ismétlődő összehúzódása és ellazulása nyomán. Az alacsony frekvenciás áram elősegíti a sejtek metabolizmusát is, amely élettel telibbé teszi a bőrszövetet.

EunSung ComfortLine

Az EunSung ComfortLine pontosan azokat az alakformálási és arcfiatalítási eredményeket hivatott biztosítani, amelyekre a vendégek vágynak! A gyártó hat különböző, tudományosan megalapozott technológiai megoldást integrált ebbe a készülékbe. A rendszer háromféle kezelőfejet tartalmaz, amelyek a modern arc- és testkezelés legjobban működő elemeit ötvözik a siker érdekében, így megtalálható bennük a multipoláris rádiófrekvencia, az ultrahangos kavitáció, a vákuum, a soft-lézer, a LED fényterápiák, valamint a Thermális Rádiófrekvencia (Lövés / Rubbing).

Spandora Esztétikai Központ

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitos bőrkép látványosan javul, a bőr megújul, feszesebb lesz.

Már a legelső alkalom után látványos eredmény érhető el a ComfortLine használatával, és már az első pár hétben érezhető, hogy arcbőrünk feszesebbé, alakunk karcsúbbá, kontúrosabbá válik.

Multipoláris Rádiófrekvencia

Az EunSung ComfortLine a bőrszövetbe és a bőr alatti zsírrétegekbe hatolva éri el hatását és az 1MHz frekvenciájú, multipoláris RF energiájával fájdalommentesen bontja a zsírokat és gyorsítja a zsírsejtek anyagcseréjét. A zsír a nyirokrendszeren és a szervezet kiválasztórendszerein keresztül távozik a szervezetből.

Thermális Rádiófrekvencia

A thermális-pásztázó kezelőfej RF hőenergia segítségével jut el a mélyebb szövetekbe és stimulálja a kollagén termelődést. A pásztázó tip hozzáférhetővé teszi nehezebben elérhető, íves arcterületek kezelését is, mint például a ajkak és a szemek környékei.
A kezelőfej RF hőenergiája a bőrszövet mélyére hatolva stimulálja a kollagén rostokat, melyek ennek következtében összezsugorodnak, ezzel már az első kezeléssel látványosan feszesebb bőrt eredményezve. Egyedülálló, hosszú távú hatása a Thermalis RF-nek, hogy a kollagén újratermelődést tartósan is serkenti a bőrben, ezzel maradandóan feszesebb és fiatalabb kinézetű bőrt eredményezve.

Kavitáció

A kavitáció egy fizikai jelenség, melyet  “zsírrobbantó” hatásának köszönhetően használnak a szépségápolásban. Az alkalmazás során a ComfortLine kavitációs kezelőfeje ultrahang hullámokat bocsát ki, ezzel mikrobuborékokat képezve a sejtközötti rétegben. Az ultrahang által keltett nyomásváltozás következtében a buborékok szétroppannak és szétfeszítik a zsírsejtek membránjait.

Vákuum

A kezelőfej vákuumos funkciójával számos pozitív élettani hatást gyakorolhatunk a sejtekre és a szövetekre, illetve javíthatjuk a vér- és nyirokrendszerek keringését. A pulzáló vákuummasszázs emellett a salakanyagok kiürítését és zsírsejtek lebontását is segíti, valamint salaktalanító és ödéma csökkentő.

Vörös és kék fényterápiák 

A comfortline Multi kezelőfejei vörös és kék színű LED fényterápiák elvégzésére is képesek, melyek szintén rendkívül jótékony hatással vannak a bőrszövetre. A vörös fényhullámok a bőrsejt-állomány megfiatalításáért felelnek, míg a kék fényű LED az akné kezelésében és a bőr fertőtlenítésében segít.

Soft-lézer 

A Comfortline kezelőfejének lézerfénye fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás hatékonyságát és fiatalító hatással van a bőrszövet egészére. A soft-lézer hatására a zsírsejtek membránjainak áteresztő képessége fokozódik, mely elősegíti a rádiófrekvenciás zsírbontás hatását is. Ezentúl, a vörös lézer funkciója serketi az energiatermelődést a sejtekben, ezzel bőrfiatalító és bőrfeszesítő hatást kiváltva.

arcdiagnosztikai vizsgálat

 Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Spandora Esztétikai Központ