Rólunk

Spandora Esztétikai Központ

Óbudai szalonunk 2018-ban nyílt meg és azóta több ezer elégedett vendéggel volt lehetőségünk együtt dolgozni.

A Spandora megalkotásánál a fő elképzelés az volt, hogy egy különleges és egyedülálló szalont hozzunk létre, amely felsőbb szintre emeli a szépségápolás élményét. 

Elsősorban nem szolgáltatást szerettünk volna adni vendégeinknek, hanem egy élményt, egy olyan tapasztalatot, mely során a hozzánk ellátogatók kipihenhetik a mindennapok fáradalmait, élvezhetik a szalon által nyújtott luxuskörnyezetet és igazi, minőségi időt szentelhetnek maguknak. A Spandoránál szenvedélyünk a bőrápolás és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a lehető legprofesszionálisabb kezeléseket nyújthassuk vendégeinknek. Állandó prioritás számunkra a fejlesztés, az új szolgáltatások bevezetése és a legújabb, leginnovatívabb technológiák felfedezése.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az ideális bőrápolási rutin nem áll meg az alkalmankénti szalon látogatásoknál – bőrünk mindennapos törődést igényel. Éppen ezért, (más szalonoktól eltérően) kezeléseink mellett egy exkluzív otthonápolási készletet is biztosítunk vendégeink számára. 

Hitvallásunk

Emberközpontúság 

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vendégünk különböző és így bőrük is más törődést igényel. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink személyre szabására

Prémium minőség

Nálunk mindig a minőség az első, és ezt a gondolatot alkalmazzuk mind kezeléseink és termékeink kapcsán is

Nekünk ez többről szól 

Szerintünk a kiegyensúlyozott, boldog élethez elengedhetetlen a minőségi én- idő eltöltése, mely során pihenhetünk és feltöltődhetünk energiával. A Spandoránál ezzel az élménnyel szeretnénk megajándékozni vendégeinket.

Etikus kozmetikumok 

Nem alkalmazunk etikátlan módon előállított anyagokat, nem támogatjuk az állatkísérleteket

Tudományos megalapozottság

Minden kezelésünket több éves kutatás eredményeként hoztuk létre és csak tudományosan megalapozott technológiákat alkalmazunk

Professzionalizmus

Olyan szakemberek dolgoznak csak nálunk, akik imádják a munkájukat és a lehető legnagyobb szakértelemmel és odaadással végzik azt. 

Munkatársaink

Spandora Esztétikai Központ

Itay Simon

Tulajdonos

Spandora Esztétikai Központ

Németh Simon

Ügyvezető

 

Spandora Esztétikai Központ

Pilcsik Nicole

Üzletfejlesztési Vezető

 

Spandora Esztétikai Központ

Bekő Piros

Pénzügyi Vezető

 

Spandora Esztétikai Központ

Dr. Rácz András

Plasztikai sebész

 

Spandora Esztétikai Központ

Kárpáti Ágnes

Vezető Szakmai Kozmetikus

 

 

Spandora Esztétikai Központ

Hajdu Kriszti

V.I.P. Részleg Vezető

 

Spandora Esztétikai Központ

Tóth Melinda

Ügyfélkapcsolati Vezető

 

Spandora Esztétikai Központ

Krizbai Frizsina

Telefonos Ügyfélszolgálat

 

arcdiagnosztikai vizsgálat

Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

    Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

    Spandora Esztétikai Központ